Webguru

En del af din søgemaskineoptimering - Seo venlig link katalog

KATEGORIERNE


Boligen
Dyr og naturen
Fritid, Hobby og Rejser
Hjemmesider
Hygge og underholdning
Internet og Computer
Krop og sind
Kunst og Kultur
Musik og Film
Online shops
Samfund og Politik
Spil online / offline
Sport og fitness
Uddannelse og Job
Virksomheder
Vælg
Økonomi og penge

Link katalogets tal


Godkendte Links: 1124
Ikke godkendte Links: 72
Dagens Links: 0
Deaktiveret Links: 2
Kategorierne: 17
Underkategorierne: 358

Reklame

Psykoterapi i København

  
Psykoterapi i København
Titel: Psykoterapi i København
Beskrivelse: Et godt liv er, nå du kender dig selv, lytter til dine behov og sætter grænser. Det giver en stærk livsglæde og selvværd. Mange lever med følelsesmæssig stress uden at vide det. Du kan mærke det ved at du let bliver irriteret, har kort lunt og tendens til angst. Søvnen er urolig og du har ikke overskud til så meget. Gør noget ved det, så du oplever dyb indre ro.
Daglige udfordringer skulle gerne opleves som det der gør din hver dag spændende. Når du er i balance med dig selv vil du være mere positiv over for problemer og konflikter, samt få løst årsagen til dem. Få afsluttet gamle uafklarede konflikter, der dræner dig for energi. Få dem bearbejdet og brug din energi på at skabe en god hverdag med flow. Når du har bearbejdet det i rygsækken, kan du lettere vælge at starte din dag med overskud og at vælge gode oplevelser med din omverden.
Ring til Liv Johns, hun arbejder under fortrolige og etiske rammer. Fokus er på dig og dine behov. Ring 27 48 04 26.
Hvad er vigtigst for dig, at du får arbejdet med, så du får det skønne liv du længes efter? Det kan være lige fra mere latter til bedre relationer og god selvtillid. Alle mennesker har være udsat for mere eller mindre traumatiske hændelser. Det sker ved svigt, overgreb og chokerende hændelser, sorg eller afhængighed. Grib muligheden for at komme videre med dit liv nu.
Mine års erfaring som stresscoach, betyder du får mulighed for at flere konkrete stressværktøjer. Ligesom du bliver bevidst om de mønstre i dig der gør at du har stress. Det kan være lige fra at få sat grænser til et indre krav fra dig om at være perfekt og overpræstere.
Kategori: Krop og sind - Psykoterapi
Url: http://www.livjohns.com
Oprettet d.: 02-04-2015
Oprettet af: Liv Johns
Adresse:
By:
Post nr.:
Telefon nr.:

Anden information om siden

Pagerank: 0
Trustpilot: Se Trustpilot rating